Odgušenje odvoda

Naslovna » Odgušenje kanalizacije » Odgušenje odvoda

Poznati smo po tome što brzo reagujemo kada su hitne intervencije u pitanju. Zagušenje odvoda je poznato kao jedan od najgorih problema koje može da zadesi jedno domaćinstvo.

Vršimo uspešno otklanjanje svih otpadnih materijala iz odvodnih cevi birajući najrazličitije metode od mašinskog otpušavanja, preko odgušenja pod visokim pritiskom vode, do otpušavanja woma vozilima.

U zavisnosti od težine situacije u kojoj se odvod nalazi, mi biramo metodu kojom ćemo otpušiti odvod.

Zagušeni odvod može da napravi takav nered u stanu ili kući, pogotovo ako je zagušenje potpuno i sprečava bilo kakvo oticanje vode.

Stoga, pozovite majstora Milana i budite sigurni da će vaš problem u potpunosti nestati.

Uzroci začepljenja odvoda:

  • predmeti različite vrste (krpe, tvrdi predmeti, limenke, kese)
  • sleganje tla
  • prodor korenja kroz cevi
  • cevi koje su dotrajale usled stare instalacije

U većem broju slučajeva se dešava da začepljenje odvoda rešavamo spiralnim sajlama i možemo reći da je to najadekvatniji način za trajno uklanjanje periodičnog začepljenja odvoda.

Uz vodoinstalatera Milana budite sigurni da će problem začepljenja brzo nestati i da se neće pojavljivati dobar vremenski period.

Hitno zakažite intervenciju i ne dozvolite da vaš dom trpi zbog nemarnosti.

Naš vodoinstalater će se truditi da prostor oko koga vrši odgušenje odvoda ostavi čistim i besprekornim. Organizovaće prostor tako da neće postojati ni najmanja mogućnost da se nešto zaprlja ili uništi.

Kod nas ne postoji problem bez rešenja, na najbolji mogući način odgovaramo na sve vaše probleme sa odvodnim cevima. O tome više govore naši klijenti sa kojima smo oduvek imali sasvim korektnu saradnju i naše dugogodišnje iskustvo.

Kliknite da pozovete