Odgušenje sajlom

Naslovna » Odgušenje kanalizacije » Odgušenje sajlom

Najzastupljeniji metod odgušenja kanalizacije je odgušenje sajlom. Ukoliko je zapušavanje odvodnih cevi minimalno, koristićemo sajlu. Za sva jača zagušenja koriste se mašine.

Vršimo odgušenje sajlom na celoj teritoriji Beograda i njegovoj periferiji . Pozovite nas i majstor Milan će doći baš na vašu adresu, rešiti problem i ostaviti minimalni nered za sobom.

Što se tiče samog odgušenja sajlom, to je stari metod, ali mi smo ga unapredili sve alate koje koristimo prilikom primenjivanja ove metode.

Sajle su vrlo delotvorne i mogu da očiste cevi gotovo toliko dobro kao i mašine. Možete ih i preventivno koristiti kako biste izbegli veća začepljenja na vašim cevima.

Ova metoda podrazumeva motorne spirale sa rotirajućim glavama koje čiste kanalizacione cevi od svih masnoća, kao i najrazličitijih otpadnih materijala.

Sajla ima prečnik f16 i f22, a koristićemo onu koja je najoptimalnija za određenu debljinu same odvodne cevi.

Ova metoda s e najviše koristi za potrebe odgušenja slivnika, kod odgušenja kanalizacije koristićemo različite metode mašinskog otpušavanja.

Ukoliko ste primetili sporo oticanje vode niz slivnik i shvatili da imate začepljenje, vreme je da reagujete i pozovete nas, a mi ćemo u kratkom vremenskom roku doći do vašeg doma i sanirati problem kroz par minuta.

Zagušenje odvodnih cevi ograničava funkcionisanje u prostoru, i zbog toga je bitno brzo rešiti taj problem, kako biste mogli da nastavite da živite u svom prostoru bez ikakve neprijatnosti.

Možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći. Brzo odgovaramo na vaše zahteve i dolazimo na vašu adresu da bismo procenili stanje cevi, izanalizirali problem zapušavanja i rešili ga.

Kliknite da pozovete